Onderzoek & ontwikkeling

Ons R&D-team bestaat uit echte nerds met een passie en respect voor hout als levend, ademend materiaal en een van de meest duurzame die er is. Ze zijn specialisten tot in de puntjes, elk binnen hun specifieke vakgebied. Simpelweg omdat zij, net als de rest van ons bedrijf, een passie hebben voor het creëren van de beste en meest duurzame oplossingen op het gebied van verzorging, onderhoud en bescherming van hout.

Ontwikkeling zonder compromissen

Houten vloeren, meubels, werkbladen, bekleding, schuren en dekken etc. Het heeft allemaal bescherming nodig om er mooi uit te zien en zo lang mogelijk mee te gaan.

Wij zijn zeer toegewijd als het gaat om de ontwikkeling van producten voor de voorbereiding, basisbehandeling, reiniging en onderhoud van hout en andere oppervlakken.

Er hangt een bijzondere sfeer en u kunt de passie en toewijding bijna voelen als u onze R&D-afdeling binnenstapt. Omdat we nooit concessies doen aan de kwaliteit van onze producten.

Bij de ontwikkeling van onze producten combineren wij passie, kennis en ervaring, zodat onze opdrachtgevers altijd mooie, langdurige en duurzame resultaten behalen.

Ontdek ons assortiment

Duurzame oplossingen

Het maakt niet uit voor welk houten oppervlak onze producten zijn gemaakt om te beschermen, het basisidee blijft altijd hetzelfde. Kwaliteit zonder compromissen en een eeuwige zoektocht naar duurzamere oplossingen is wat ons elke dag drijft.

Het lijkt misschien eenvoudig als de belangrijkste taken de ontwikkeling van producten voor voorbehandeling, basisbehandeling, reiniging, verzorging en onderhoud van hout en andere oppervlakken zijn.

Lees meer over onze duurzame achtergrond

Hoe we het doen

Hoe werkt de olie samen met het hout, welke mate van slijtvastheid en glans levert de lak of hoe bereiken we een sterk oppervlak? Dat is slechts een fractie van de vele taken op onze R&D-afdeling.

We sluiten geen compromissen en doen altijd onze uiterste best om producten en oplossingen van de allerhoogste kwaliteit te ontwikkelen.

We ontwikkelen en testen constant nieuwe en bestaande producten om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden.

Ontdek ons brede productassortiment

Grondigheid is een schone zaak

U kunt de grondigheid bijna voelen. Er heerst een gevoel van rust, toewijding en een diepe concentratie in ons laboratorium.

Het ligt in onze aard om hout te beschermen en te voeden, zodat het zijn natuurlijke schoonheid, glans en warmte behoudt – zo lang mogelijk.

Het testen gebeurt niet alleen in ons eigen lab. Over de hele wereld worden onze producten getest door erkende laboratoria en we maken er een deugd van om te voldoen aan internationale normen en standaarden.