Duurzaamheid

In onze natuur

We zijn ontstaan vanwege een van de belangrijkste hulpbronnen van de natuur: hout. Daarom is het voor ons belangrijk om een bijdrage te leveren aan het behoud van de natuur die ons allemaal omringt. Met dat in gedachten is ons doel altijd om milieuvriendelijke producten te produceren op basis van natuurlijke grondstoffen in plaats van chemicaliën.

Gericht op natuurlijke grondstoffen

Maakt deel uit van onze natuur.

Dat betekent dat de componenten die we mengen voor oliën, zepen, lak enz., indien mogelijk, op natuurlijke wijze moeten worden gewonnen en daarna zo min mogelijk effect op het milieu moeten hebben.

Het is een continu proces om naar alternatieven te zoeken. Voor ons is het een dagelijkse inspanning om te zoeken en te streven naar de meest milieu- en binnenklimaatvriendelijke producten.

Ontdek ons assortiment

Milieuvriendelijke kwaliteit

Op onze R&D-afdeling en in ons laboratorium zijn we gericht op hoe we hoogwaardige en milieuvriendelijke producten naast elkaar kunnen laten bestaan.

Omdat we afval nooit helemaal kunnen vermijden wanneer houten producten worden behandeld of als we onze emmer leegmaken na het wassen van de vloer.

Maar als het überhaupt mogelijk is om geen negatief effect op het milieu te hebben, dan is er geen twijfel over mogelijk en gaan we daarvoor.

Lees meer over onze R&D en ons laboratorium

Een bosbodem zonder voetafdrukken

Het is als het ware een cyclus. Met onze liefde voor hout en het behoud, onderhoud en raffinage ervan, zijn we verplicht ons uiterste best te doen om ervoor te zorgen dat de nieuwe bomen de beste groeiomstandigheden hebben.

Voor ons is het net zo belangrijk dat u zowel binnen als buiten vrij kunt ademen bij de behandeling van uw houten producten.

Het beperken van de hoeveelheid chemicaliën in onze productie en het waar mogelijk vervangen door natuurlijke producten, is sinds onze oprichting in 1969 al een natuurlijk onderdeel van ons bedrijf.

Lees meer over WOCA

Duurzaamheid recht onder de huid

Het zit in onze natuur om voorop te blijven lopen. Bij WOCA Denmark A/S is duurzaamheid geen modewoord. Duurzaamheid is het fundament waarop we zijn ontstaan.

Daarom hebben we een constante ambitie om voorop te blijven lopen. Voorop, zodat we altijd producten van de hoogste kwaliteit kunnen leveren, zonder onhandige, milieuverstorende voetafdrukken op de bosbodem achter te laten.

Voorop om het feit te respecteren dat het hout nog steeds springlevend is, zelfs als het is gekapt, geïnstalleerd als een vloer in uw huis en continu blijft ademen als de luchtvochtigheid verandert, de temperatuur stijgt en daalt, en we voorzien het van verschillende behandelingen .