De reis van idee naar vandaag

Het begon allemaal met een stuk drijfhout op een strand in Noord-Jutland en sindsdien zijn we nooit meer omgedraaid. Met een pure passie voor hout en met respect voor natuurlijke hulpbronnen, zijn we gedreven om producten te ontwikkelen die het hout versterken, verzorgen en beschermen tegen de invloeden van de omgeving.

Zorg zit in onze natuur

Prachtig hout en geweldig vakmanschap vormen de kern van het DNA van ons bedrijf. Hoe we het hout gebruiken, onderhouden, beschermen en verfijnen, was en is nog steeds het belangrijkste onderdeel van ons voortdurende succes.

Jarenlang stonden houten trappen, vloeren en meubels centraal in de productlijn, maar na verloop van tijd werden onderhoud, olie, vernis en reiniging onderdeel van het bedrijf.

In 2004 werden we een onafhankelijk bedrijf, gespecialiseerd in milieuvriendelijke houtverzorging onder de naam WOCA Denmark A/S. WOCA staat natuurlijk voor Wood Care.

Bekijk ons assortiment

Gemaakt in Denemarken

Tegenwoordig hebben we een breed scala aan producten voor de verzorging, het onderhoud en de bescherming van zowel steen-, textiel-, niet-houten als houten oppervlakken, zowel voor binnen als buiten.

Tegelijkertijd leveren wij maatwerk op het gebied van kleur, afwerking en uitstraling aan de meubel- en vloerenbranche etc.

Al ons werk en onze productie vinden plaats in Lunderskov, Denemarken en we zijn er trots op een erkend, Deens merk te zijn dat exporteert naar meer dan 60 landen over de hele wereld.

Ontdek onze maatoplossingen