Woodcare is

Wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijke houtverzorging. Daarom zit het diepgeworteld in ons DNA om houten producten te beschermen, zodat ze hun natuurlijke schoonheid, glans en warmte zo lang mogelijk behouden.

Duurzaamheid

Wij zijn trots op onze tradities en elke dag inspireren die tradities en onze hoge kwaliteit ons om te streven naar de meest milieuvriendelijke oplossingen.

Met een duurzame aanpak durven we groot te denken en de grenzen van innovatie te verleggen.

Als belangrijk onderdeel van onze belofte om met duurzamere alternatieven te werken, bevatten onze producten natuurlijke oliën en zepen, die de natuurlijke eigenschappen van het hout behouden en versterken.

Onze duurzame nalatenschap

Passie

Sinds 1969 leven en ademen wij al om onze passie met iedereen te delen.

Om hout te beschermen, te onderhouden en te voeden, zodat het zijn natuurlijke schoonheid, glans en warmte behoudt voor de generaties na ons.

Met een diepgaande kennis van hout en de unieke eigenschappen van verschillende projecten.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor houten oppervlakken met de nadruk op groot vakmanschap.

Lees meer over WOCA

Feiten over WOCA

45 +

Jarenlange ervaring

60 +

Landen wereldwijd

100 +

Medewerkers wereldwijd

160 +

Verschillende producten

Experts in houtverzorging sinds 1969

Al meer dan 50 jaar worden we gedreven door onze passie voor het creëren van de beste en meest duurzame oplossingen voor de behandeling, het onderhoud en de bescherming van hout.

Het zit diepgeworteld in ons DNA om de natuurlijke eigenschappen van gekapt en bewerkt hout te behouden.

Met een puur gecultiveerde passie voor hout en een diep respect voor natuurlijke hulpbronnen, worden we gedreven door de ontwikkeling van producten die hout versterken, verzorgen en beschermen tegen invloeden van het milieu.

Elk product van WOCA is uw garantie voor 100% Deense kwaliteit.

Ontwikkeld en geproduceerd in onze fabriek in Lunderskov, waar we groot durven denken vanuit onze duurzame aanpak en de grenzen van innovatie verleggen.

Als belangrijk onderdeel van onze belofte om te werken aan een duurzamere wereld, worden onze producten gecombineerd met natuurlijke oliën en zepen die de natuurlijke eigenschappen van het hout behouden en versterken.

WOCA Denmark werd in 2018 opgericht op de basis van Trip Trap Woodcare, waarvan de wortels helemaal teruggaan tot 1969. De basisfilosofie en het merk Trip Trap Woodcare en WOCA Denmark bestaan uit dezelfde vertrouwde en compromisloze kwaliteit als altijd.

Tegenwoordig omvat ons productassortiment een brede selectie producten voor de verzorging, behandeling en bescherming van zowel steen-, textiel-, niet-houten als houten oppervlakken. Zowel binnen als buiten.

Hout en mooi vakmanschap vormen de kern van ons bedrijf. Hoe we hout gebruiken, onderhouden, beschermen en verfraaien, was en is nog steeds het belangrijkste onderdeel van het voortdurende succes van onze bedrijven.

Wij weten precies waar we op moeten letten bij een optimale behandeling van hout.

Voortgebouwd op een duurzame basis

We maken producten op basis van een van de belangrijkste bronnen van de natuur: hout.

Daarom is het voor ons belangrijk om een bijdrage te leveren aan het behoud van de natuur die ons allemaal omringt.

Ons doel is om altijd milieuvriendelijke producten te produceren die natuurlijke grondstoffen bevatten.

Hout leeft vanaf de eerste kiem op de bosbodem tot bewerkte planken. Die worden later omgebouwd tot bijvoorbeeld vloeren, meubels, werkbladen en houten vlonders.

Tegelijkertijd is hout een van de meest duurzame bouwmaterialen, die met de juiste behandeling een unieke uitstraling en afwerking krijgt, die tientallen jaren meegaat. Daarom zijn we er trots op dat wij de natuurlijke schoonheid van het bos beschermen zodat de rijkdom van de natuur generaties lang kan worden behouden.

Particuliere en professionele klanten in meer dan 60+ markten

Wij zijn gespecialiseerd in milieu- en binnenklimaatvriendelijke houtverzorging voor zowel buiten als binnen. Ons brede assortiment is gemaakt voor doe-het-zelvers en professionele vloerexperts, evenals voor de meubel- en vloerindustrie.

We stellen elke klantrelatie zeer op prijs en proberen altijd de behoeften van onze zakenpartners te begrijpen, zodat we samen kunnen zorgen voor de beste klantoplossingen op het gebied van advies, opleiding, service en producten.

Onze producten worden ontwikkeld en getest op onze eigen R&D-afdeling en in ons laboratorium. Zo kunnen we altijd producten van de allerhoogste kwaliteit leveren, op maat gemaakt voor de individuele klant of project, en dat vraagt om een unieke uitstraling of afwerking.

Een assortiment dat bij u past

Tegenwoordig omvat het assortiment een brede selectie producten voor verzorging, onderhoud en bescherming van zowel steen-, textiel-, niet-houten als houten oppervlakken, voor zowel buiten als binnen.

De producten omvatten een breed scala van lakken, oliën, meubel- en werkbladoliën tot houtverzorging voor buiten, zepen voor het reinigen van vinyl- en laminaatvloeren, houten vloeren, tegels en producten voor buitenbekleding.

Ons productassortiment is onderverdeeld in een overzichtelijk stapsgewijs systeem waarbij de nadruk ligt op: Voorbereiding, basisbehandeling, verzorging en onderhoud.

Dat maakt het gemakkelijk om de producten en processen te vinden die de beste resultaten opleveren, waardoor de levensduur van het hout wordt verlengd en het zijn natuurlijke glans behoudt.

Nieuwsbrief van WOCA Denmark

Ontvang onze nieuwsbrief voor professionele vloerexperts en de industrie. Dan mis je b.v. de laatste trends, productnieuws, evenementen en workshops zeker niet. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer uitschrijven.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief